Bodite obveščeni
Anketa

Diski Športni diski 330mm Audi A3 Alle ab 77 KW bis 135 KW: Achtung ! Nur für 55 mm Klemmung & Aluminiumgu

Koda artikla: 363920AU33011X

1.151,75 €

Zaloga na zunanjem skladišču: 0 kos

Predvidena dobava na vaš naslov: 30.5.2024

Znamka avtomobila Audi
Model in moč A3 Alle ab 77 KW bis 135 KW: Achtung ! Nur für 55 mm Klemmung & Aluminiumguss Achschenkel / All models from 77 KW up to Max 135 KW: NOTE ! for Aluminium steering knuckle & 55 mm clamping only .
Letnik 4.12 >
Tip 8V
Velikost diska 330mm
Minimalna velikost platišča 17 col
TUV DA
Ustreznost PDF
Opomba importer/images/diski/Slikaroke.jpg

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan.

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 13h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

V-MAXX Autosport je prvi proizvajalec na svetu, ki ponuja športne zavorne diske s polno homologacijo TÜV. V svojem cenovnem razredu so na voljo širšemu krogu uporabnikov.

V-MAXXovi športni zavorni diski so plod trdega dela inženirjev, natančno zasnovani in izdelani v EU zgolj z najboljšimi in v celoti certificiranimi deli originalnih standardov avtomobilske industrije. Imajo edinstveno obliko, ki je sedaj združena z napredno dirkalno tehnologijo in na voljo za polno uporabo v cestnem prometu.

V-MAXX športni diski nudijo najboljšo kombinacijo izgleda, učinkovitosti in, kar je najpomembneje, cestno uporabo ter varnost v vseh okoliščinah. To loči V-MAXX od vseh ostalih podobnih izdelkov, ki so trenutno na trgu.

Dirkaški izgled vsebuje 2 kompleta 330 mm zavornih kolutov (zahtevajo minimalno 17-colska platišča), ki so na voljo pri večini najbolj priljubljenih znamk avtomobilov.

Kompleti so pripravljeni tako, da se prilegajo prednji osi in vsebujejo športne zavorne ploščice, odobrene po TÜV, in adapterje, ki ustrezajo živordeče obarvanim V-MAXXovim 4-batnim zavornim čeljustim, izdelanim iz aluminija. Vsi deli so pakirani v dobro zaščiteni škatli s popolnimi in jasnimi navodili za namestitev opreme.

Odlikuje jih:
- vrhunska kakovost izdelave
- TUV certifikat
- agresivna učinkovitost in povečanje varnosti vseh udeležencev v prometu, ter
- 2 leti popolne garancije.
- 100% cestna homologacija TUV

Športni diski 330mm Audi A3 Alle ab 77 KW bis 135 KW: Achtung ! Nur für 55 mm Klemmung & Aluminiumgu
1151.75 EUR Zaloga: Na zalogi

Izdelava spletne trgovine OSCENT
© 2023 MV Šport. Vse pravice pridržane.