Bodite obveščeni
Anketa

Načini plačila in vračilo blaga

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke (po povzetju): Pošiljko dostavi dostavna služba Pošta Slovenije ali logistična podjetja z katerimi imamo sklenjene pogodbe.
 • plačilo preko spletne banke oz. po predračunu (nakazilo na TRR upravitelja MV Šport d.o.o.): Pri tej obliki plačila prejme kupec po e-pošti predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Ko je predračun v celoti poravnan, bo naročeno blago odposlano.
 • Obročno plačilo preko Leanpay 

V primeru, da je predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti podjetja MV Šport d.o.o. plačilo ob lastnem prevzemu pri nas v skladišču je možno z gotovino ter karticami.

Način in čas dobave

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 15h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 14 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino ter znižanje vrednosti artikla po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

 


 • 24 / 7 podpora

  Za pomoč pri izbiri smo na voljo 24/7 in vse dni v letu

 • Široka ponudba

  Na spletni strani najdete več kot 3000 artiklov za vaš avto.

 • Kvalitetna izbira

  Veliko informacij o artiklih pomaga pri pravi izbiri za vaš avto.

 • Hitra dostava

  Vse artikle na zalogi vam dostavimo v petih delovnih dneh.

Letne pnevmatike

Filtriranje

Zimske pnevmatike

Filtriranje

Moto pnevmatike

Filtriranje

Celoletne pnevmatike

Filtriranje

Platišča

Filtriranje

Distančniki

Filtriranje

Vijaki

Filtriranje

Športne vzmeti

Filtriranje

Nastavljiva podvozja

Filtriranje

Varnostni vijaki

Filtriranje

Centrirni obročki

Filtriranje