Bodite obveščeni
Anketa
0

Košarica Skupaj: 0,00€

Skupaj: 0,00 €
Vaša košarica je prazna

Načini plačila in vračilo blaga

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke (po povzetju): Pošiljko dostavi dostavna služba Pošta Slovenije ali logistična podjetja z katerimi imamo sklenjene pogodbe.
  • plačilo preko spletne banke oz. po predračunu (nakazilo na TRR upravitelja MV Šport d.o.o.): Pri tej obliki plačila prejme kupec po e-pošti predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Ko je predračun v celoti poravnan, bo naročeno blago odposlano.
  • Obročno plačilo preko Leanpay 

V primeru, da je predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti podjetja MV Šport d.o.o. plačilo ob lastnem prevzemu pri nas v skladišču je možno z gotovino ter karticami.

Način in čas dobave

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 15h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 14 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino ter znižanje vrednosti artikla po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

 


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2022 MV Šport. Vse pravice pridržane.