Bodite obveščeni
Anketa
0

Košarica Skupaj: 0,00€

Skupaj: 0,00 €
Vaša košarica je prazna

Varnostni vijaki Varnostni vijaki M12x1,5x30 60°

Koda artikla: UB130

20,00 €

Zaloga na zunanjem skladišču: 1 kos

1

Navoj M12
Korak 1,5
Dolžina 30
Oblika 60°

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan.

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 13h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Varnostni vijaki za platišča so nepogrešljiv dodatek za vaše avtomobilske platišča, ki vam pomagajo zaščititi vaše dragocene platišča pred krajo in nepooblaščenim odstranjevanjem.

Naša ponudba varnostnih vijakov je zasnovana z mislijo na varnost in enostavno uporabo. Vsak set varnostnih vijakov vključuje edinstven ključ ali vzorec, ki preprečuje, da bi jih nepridipravi enostavno odstranili s platišča.

Set varnostnih vijakov vključuje:

  • Eno glavo za varnostni vijak
  • Štiri varnostne vijake ali matice

Montaža varnostnih vijakov je enostavna, saj jih preprosto zamenjate za običajne vijake na platiščih. S tem zagotovite, da so vaša platišča varno pritrjena na vozilo in da so zaščitena pred tatvino.

Ne tvegajte neprijetnih presenečenj in izberite varnostne vijake za platišča, ki vam zagotavljajo mirnost in varnost na cesti.

Varnostni vijaki M12x1,5x30 60°
20 EUR Zaloga: Na zalogi

Izdelava spletne trgovine OSCENT
© 2023 MV Šport. Vse pravice pridržane.