Bodite obveščeni
Anketa
0

Košarica Skupaj: 0,00€

Skupaj: 0,00 €
Vaša košarica je prazna

V-maxx

Največja izbira športnih vzmeti za vsa vozila

Nizozemsko podjetje in izdelovalec športnih vzmeti V-maxx je nekajkratni dobitnik nagrade revije Fast Car za modificirane in predelane avtomobile v letih 2008, 2009 med tem ko so za leto 2010 njihove produkte zelo priporočili vsem končnim kupcem. V-Maxx ponuja široko paleto najrazličnejših vzmeti od majhnih avtomobilov, srednjega razreda do največjih vozil v razredu SUV.

Vsi produkti podjetja V-Maxx so praktično najboljši v razmerju med ceno in kakovostjo izdelkov, ki so na voljo vsem kupcem. Njihovi izdelki pokrivajo praktično vse avtomobilske znamke, vse vrste in razrede avtomobilov na trgu. Ravno zaradi tega je izbor V-maxx nastavljivih vzmeti več kot optimalen za vse kupce, ki si svoj avto želijo modificirati, ga znižati na želeno raven in predvsem nadgraditi in zamenjati obstoječe original vzmeti.

V-Maxx izdelke je možno kupiti kar v 65 državah po vsem svetu in so njihova vzmetenja in nastavljiva podvozja hitro postala znana na tuning sceni, mrežo prodaje kakovostnih produktov pa kot distributer za njihove izdelke širimo tudi po Sloveniji:

Vsem strankam so na voljo sledeči produkti:

  • Vzmeti
  • Nastavljiva podvozja po višini
  • Nastavljiva podvozja po višini in trdoti
  • Športni diski

Vsaj minimalno 5 razlogov je, zakaj so V-Maxx nastavljiva podvozja najboljši izbor in kompromis, ki jih lahko kupci imajo pri izbiri produktov V-maxx:

  1. Izjemno lahko prilagodljiva in nastavljiva, da hitro ustrezajo višini in nižanju original vgrajenih vzmeti za izjemno ceno,
  2. Prepoznavna večini tuning frikov kot najboljši vstopni produkti v primerjavi z konkurenco,
  3. V letih 2008/2009 prejete nagrade in priporočljiva v letu 2010 kot najboljša vzmetenja.
  4. Vsi TUV certifikati potrebni za homologacijo.
  5. 2 letna popolna garancija v primeru kakršnihkoli težav z vzmetmi.

Izdelava spletne trgovine OSCENT
© 2023 MV Šport. Vse pravice pridržane.