Bodite obveščeni
Anketa
0

Košarica Skupaj: 0,00€

Skupaj: 0,00 €
Vaša košarica je prazna
Hankook

Srednji razred 195/60 VR15 TL 88V HA H750 KINERGY 4S2

Dimenzije: 195/60 R15

Hitrostni razred: V = 240 km/h

Indeks nosilnosti: 88 = 560 kg

Sezona: Celoletne pnevmatike

Tip vozila: Potniške

  • C
  • B
  • 72 dB

Koda artikla: 354089

76,64 €


Zaloga na zunanjem skladišču: 8+ kos

Predvidena dobava na vaš naslov: 23.4.2024

Znamka Hankook
Sezona Celoletne pnevmatike
Tip vozila Potniške
Razred proizvajalca Srednje
Širina 195
Višina 60
Premer R15
Indeks nosilnosti 88 = 560 kg
Hitrostni razred V = 240 km/h
EAN 8808563462677
Teža 7.7 kg

Pnevmatika znamke Hankook v velikosti 195/60 VR15 TL 88V HA H750 KINERGY 4S2, glede na proizvajalčeve podatke, ima naslednje vozne lastnosti:

  • C
  • B
  • 72 dB

Evropski svet in Evropski parlament sta pričela uporabljati nove predpise za vse države članice EU v letu 2009

Ti predpisi so uvedli novo označevanje pnevmatik v EU, ki se uporablja za vse pnevmatike proizvedene od julija 2012. V skladu s predpisi morajo proizvajalci pnevmatik navesti informacije o ekonomičnosti porabe goriva, oprijemu na mokri podlagi in o emisiji hrupa pnevmatik. EU oznaka pnevmatik velja za vse pnevmatike osebnih vozil, lahka tovorna vozila in tovornjake.


Izkoristek goriva

Simbol bencinske črpalke pomeni kotalni upor pnevmatik, nižji je, tem manj energije je potrebno in nižja je poraba goriva. Ta kazalnik obvešča potrošnika tako o energetski učinkovitosti pnevmatike, kakor tudi o njenem vplivu na okolje v smislu nižjih emisij CO2.

Ocena je izražena v razredih od "A" do "G" , medtem ko se "D" ne uporablja.

Simbol bencinske črpalke pomeni kotalni upor pnevmatike:nižji je, tem manj energije je potrebno in nižja je poraba goriva. Ta kazalnik obvešča potrošnika o energetski učinkovitosti pnevmatike, kakor tudi o njenem vplivu na okolje v smislu nižjih emisij CO2.

Predvideni prihranki goriva so opredeljeni enako kot varnostne lastnosti pnevmatik. Vendar pa so merila v tem primeru prikazana z barvnim piktogramom, ki ustreza standardnemu piktogramu EU za energetsko učinkovitost.

Ocena je izražena v razredih od  "A" do "G" , medtem ko "D" ni podana. Izboljšanje za en razred pomeni prihranek približno 0,1 liter goriva na 100 km. Med razredom "G" in razredom "A" je tako razlike v porabi goriva približno 7,5%.

 

Oprijem na mokri podlagi

Ta simbol označuje oprijem pnevmatike na mokrem cestišču. Oprijem v mokrem je ključni faktor, ko gre za varnostne lastnosti pnevmatike. Vpliv dobrega oprijema na mokri podlagi na varnost prometa je ogromen, ker pnevmatike z odličnim oprijemom v mokrem bistveno zmanjšujejo zavorno pot.

Ocene so podane v razredih od "A" do "G", medtem ko se "D" in "G"  ne uporabljata. Razlika v zavorni poti med enim razredom do naslednjega v zavroni poti pri izhodiščni hitrosti 80 km/h znaša med 1 in 2 dolžinama vozila (3,0 - 6,0 m), povprečno  okoli 4,5 m. Med razredom "G" in razredom "A"je tako skupna razlika približno 30% zavorne poti.

Na splošno je razlika v zavorni poti med npr. razredom "A" in "F" preko 18 metrov.

 

Glasnost / emisija hrupa

Simbol zvočnika označuje raven hrupa, ki ga proizvaja pnevmatika, ko se kotali po cestišču. Raven hrupa se meri v decibelih (dB). Glasnost pnevmatike vpliva na celotno glasnost vozila in ne vpliva samo na udobje med vožnjo, temveč tudi obremenjuje okolje. Več valov je črnih, glasnejša je pnevmatika. Oznaka z dvema črnima valovoma zadošča od 11/2012 veljavnim EU normativom.

3 črni valovi
Trije črni valovi pomenijo visoko raven hrupa. Ta klasifikacija odgovarja EU standardu mejhnih vrednosti v skladu z direktivo "2001/43/EG", ki velja do 10/2012. Pnevmatika s tako oznako je glasnejša, kot dovoljuje EU direktiva od novembra 2012.

2 črna valova
Dva črna valova pomenita srednjo raven glasnosti. Ta klasifikacija odgovarja EU standardu mejnih vrednosti po direktivi "661/2009/EG", ki velja od 11/2012.

1 črn val
En črn val pomeni nizko stopnjo glasnosti. Glasnost je vsaj 3 dB nižja kot predpisuje direktiva "661/2009/EG" za ta razred.

Spletna trgovina MV-Sport.si sprejema naročila 24 ur na dan.

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 13h bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 15h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Hankook pnevmatike so simbol tehnološke dovršenosti in inovativnosti, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost in varnost v vseh voznih razmerah.
Naša linija celoletnih pnevmatik vključuje priznane modele kot so Kinergy 4S (H740), Kinergy 4S2 (H750), Kinergy 4S2 X (H750A), in Vantra ST AS2 (RA30), ki so oblikovani za zagotavljanje neprimerljive vsestranskosti in udobja.

Model Hankook Kinergy 4S (H740) je izdelan z mislijo na voznike osebnih vozil, ki iščejo zanesljiv oprijem na mokrih in suhih cestah. S svojo visokoprijemno gumeno zmesjo ta pnevmatika izboljšuje trakcijo na mokrih in zasneženih površinah, hkrati pa znižuje kotalni upor za povečano gorivno učinkovitost.

Hankook Kinergy 4S2 (H750) predstavlja naslednjo stopnjo inovacij z izjemnimi zavornimi razdaljami in dolgo življenjsko dobo profila. Ta vsevremenska pnevmatika je idealna za kupeje, limuzine, CUV in minivane, ponuja pa robustno trakcijo in zmogljivost skozi celo leto.

Njihov model Hankook Kinergy 4S2 X (H750A) gre še korak dlje s certifikacijo Three Peak Mountain Snowflake, kar pomeni, da so te pnevmatike zasnovane za zmogljivost v zmernih do hudih zimskih pogojih. Z 3D zimskimi lamelami in V-oblikovanim profilom, Kinergy 4S2 X (H750A) zagotavlja izboljšano trakcijo v ledu, snegu in sluzi.

Za dostavna vozila je model Hankook Vantra ST AS2 (RA30) neprekosljiv izbor. Ta vseletna pnevmatika je bila uvedena leta 2019 in ponuja neusmerjeno zasnovo, ki zagotavlja uravnotežene vozne lastnosti in zanesljivo delovanje v različnih vremenskih pogojih.

Vsak model Hankook celoletnih pnevmatik združuje najnovejše tehnologije, kot so inovativne sestave gume, ki ohranjajo visoko raven oprijema tudi pri nizkih temperaturah, in optimizirane dezen profila, ki učinkovito odvajajo vodo in preprečujejo akvaplaning. Zavezani k nenehnemu izboljševanju, Hankook neprestano razvija rešitve, ki izboljšujejo vzdržljivost pnevmatik in nudijo voznikom mirnost duha na vsaki poti.

Izberite Hankook pnevmatike za vaše vozilo na Pnevmatike.com in izkusite kombinacijo učinkovitosti, dolgotrajnosti in vrhunskega oprijema, ki jo zagotavlja ena vodilnih blagovnih znamk na trgu. Hankook ne predstavlja samo pnevmatik, ampak obljubo varnejše in bolj prijetne vožnje skozi vse leto.
Pnevmatika Hankook 195/60 VR15 TL 88V HA H750 KINERGY 4S2 Pnevmatika Hankook
76.64 EUR Zaloga: Na zalogi

Izdelava spletne trgovine OSCENT
© 2023 MV Šport. Vse pravice pridržane.