Z veseljem predstavljamo letošnjo veliko novost, Fondmetalovo PRVO 23-palčno platišče, revolucionarno inovacijo v svetu platišč, zasnovano za dvig zmogljivosti vozila in edinstvenosti sloga. Platišče je izdelano s prefinjenim postopkom tlačnega litja pod nizkim pritiskom (LPDC) z uporabo visokokakovostne zlitine, sestavljene iz 7% silicijevega aluminija, obogatenega z magnezijem. Poleg tega gre skozi postopek toplotne obdelave T6, ki dodatno povečuje moč in trpežnost platišča. STC-23 platišče zagotavlja največjo obremenitev 1100 kg.

Model STC-23 je na voljo v treh zaključkih končne obdelave:

  • v sijaj črni: večna klasika, popolna za eleganten in brezčasen videz.
  • v sijaj polirano črna: nepremagljiv končno obdelovalni detajl diamantnega brušenja, doda pridih izjemne sofisticiranosti, ki dopolnjuje vsako vozilo.
  • v sijaj polirano črni z zlato obdelavo: posebna izdaja brez primere z podrobnostmi končne obdelave v zlatu, ki zagotavljajo izjemno izstopajoč videz.

Poudarite edinstvenost. Model STC-23 je odlična izbira za prestižna vozila, kot so Lamborghini Urus, Porsche Cayenne 3, Audi RSQ8 in BMW XM. To platišče predstavlja odličnost v oblikovanju in funkcionalnosti, ponuja idealno ravnovesje med slogom, zmogljivostjo in zanesljivostjo. Z PRVIM 23-palčnim platiščem je čas, da pokažete svojo edinstveno osebnost. Ne glede na to, ali vozite športni avtomobil ali luksuzni terenec, so ta platišča naslednje generacije zasnovana tako, da zagotavljajo ne le brezhibno zmogljivost, ampak tudi pridih ekskluzivnosti, kjer bo resnično izstopal vaš avtomobil.