Z navdušenjem predstavljamo eno naših največjih inovacij za leto 2024. To je novo platišče Fondmetal Zelos, vpogled v prihodnost avtomobilskega stila in dinamike.

Ta novi dragulj v svetu platišč je zasnovano tako, da izboljša tako estetiko kot zmogljivost vašega vozila. Platišča so kot nalašč primerna predvsem za SUV vozila, znamke Porsche, kjer popeljejo vozniško izkušnjo na povsem novo raven.

Za Zelos platišča je značilna edinstvena stopničasta zasnova z drznim zamikom v konkavnosti med sprednjim in zadnjim delom vozila, kar mu daje značilen in eleganten pridih.
Tak slog daje pristen občutek moči in okretnosti.

Glavne značilnosti Zelosa

1. Dva premera: Zelos je na voljo v dveh različnih premerih - 20" in 21". Tako imate možnost, da svoj SUV prilagodite svojim željam in potrebam.

2. Elegantni zaključki: Model Zelos je na voljo v dveh ekskluzivnih zaključkih obdelave, ki poskrbita za najbolj prefinjene okuse. Brezčasna in elegantno svetleča črna, zagotavlja prefinjen videz. Druga možnost pa je, povsem nova posebna izdaja Matt zlata, ki doda pridih razkošja in izvirnosti, s čimer si zagotovite da vaš športni terenec Porsche izstopa v množici.

3. Brezkompromisna zmogljivost: Poleg očarljivega videza je platišče Zelos zasnovano z mislijo in fokusom na zmogljivost.
Platišče je izdelano s prefinjenim postopkom tlačnega litja pod nizkim pritiskom (LPDC) z uporabo visokokakovostne zlitine, sestavljene iz 7% silicijevega aluminija, obogatenega z magnezijem. Poleg tega je podvrženo toplotni obdelavi T6, kar dodatno poveča moč in vzdržljivost platišča. Ta kombinacija materialov in tehnik obdelave zagotavlja ne le izjemno robustnost in dolgo življenjsko dobo, temveč tudi izjemno gladko in varno vozno izkušnjo, ki povečuje splošno zadovoljstvo v vožnji.